LP collectie verkopen

Staat uw platenverzameling al jarenlang te verstoffen, moet u een huis leegruimen, gaat u verhuizen of heeft u de opslagruimte nodig voor iets anders? Dan is uw lp collectie verkopen een wijze beslissing. En dan het liefst aan een muziekliefhebber die uw gehele collectie in 1 keer van u overneemt en uw lp’s een tweede leven geeft op de platenspeler van een ander. Bart’s Platenzaak is die partij en geeft graag een goede prijs voor uw lp collectie!

LP collectie verkopen

Wat is een lp collectie waard?

Uw eigen lp collectie heeft wellicht grote emotionele waarde, maar hoe zit het met de geldelijke waarde? De waarde van een collectie wordt bepaald aan de hand van de conditie van de platen (vinyl en hoes) en de originaliteit en samenstelling van de collectie. Hoe meer de lp in nieuwstaat is, hoe hoger de waarde. Daarnaast zijn sommige elpees in beperkte oplage geperst of heel moeilijk te vinden. Ook deze collectors items zijn veel waard. Heeft u een met liefde opgebouwde muziekcollectie waar u altijd zuinig op bent geweest? Dan is de kans groot dat u hier een mooie prijs voor ontvangt.

Lp collectie verkopen

Gaat u uw lp collectie verkopen, dan krijgt u van mij een mooie prijs voor de gehele collectie. Ik zal niet alleen de meest waardevolle exemplaren eruit kiezen en u met een onverkoopbaar overschot laten zitten. De gehele collectie wordt overgenomen voor een goede prijs die gebaseerd is op de samenstelling, conditie en zeldzaamheid van uw elpees. Uw elpees krijgen een tweede leven bij andere muziekliefhebbers overal ter wereld, en u ontvangt er een mooi bedrag én de nodige ruimte voor terug. Ik werk in het hele land en kom graag bij u thuis om uw collectie te taxeren!

Cd’s en singles verkopen

Aan Bart’s Platenzaak kunt u ook uw cd’s en singles verkopen, evenals afspeelapparatuur zoals platenspelers, versterkers en stereotorens. Cd’s verkopen is mogelijk voor cd’s zonder krassen of vegen. Vinyl singles koop ik het liefst met hoes. Net als bij lp’s, heb ik ook voor cd’s en singles interesse in de volgende genres (en alle subgenres die erbij horen): Pop & rock, soul & funk, jazz & blues, hardrock & metal, punk & new wave, alternative & singer-songwriter, electronic & avantgarde, ska & reggae, filmmuziek, Nederpop, wereldmuziek & Latin en klassiek (muv opera collecties, licht klassiek of ‘Kruidvat’ verzamelwerken).

 

Ik kom graag bij u thuis om uw lp collectie ontdekken! Komen wij tot een overeenstemming, dan krijgt u meteen contant uitbetaald. Dus wilt u uw lp collectie verkopen, in 1 keer en voor een goede prijs? Vul dan het lp inkoop formulier in of neem telefonisch contact op (06-14974632)!