LP inkoop

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoon

  Woonplaats (verplicht)

  Van welke periode is uw platencollectie?
  50s60s70s80s90s

  Uit welk genre/welke artiesten bestaat uw platencollectie?

  Uit hoeveel exemplaren bestaat uw platencollectie?

  Wat is de kwaliteit van uw platencollectie?
  GoedUitstekendNieuw

  U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen op 06-14974632

  LP inkoop, cd's, singles & afspeelapparatuur

  Bart’s Platenzaak koopt graag platencollecties in van particulieren. Voorwaarde voor deze LP inkoop is dat de platencollectie in goede conditie verkeert, zowel de hoes als vinyl. Ook cd’s (zonder krassen), singles en afspeelapparatuur in goede conditie koop ik over van particulieren.

  De genres waar ik interesse in heb, zijn: hard rock, metal, pop/rock, blues/rock, soft rock, classic rock, krautrock, folk rock, pop, reggae, electronic, new wave, punk, wereldmuziek, alternative, klassiek (symphonieën, viool, cello, piano etc.), jazz, blues, soul, singer/songwriter, nederpop en beat. 

  Genres als licht klassiek (James Last, Mantovani, etc.), Nederlandstalig, Duitstalig (schlager), piraten, carnaval, cabaret, verzamelelpees en kinderliedjes koop ik daarentegen niet. Ook grote opera collecties zijn helaas voor mij niet interessant.

  LP inkoop van particulieren
  lp inkoop

  LP inkoop aan huis

  Als LP inkoper ben ik in het hele land op zoek naar mooi opgebouwde muziekcollecties. Het liefst zo uitgebreid mogelijk en natuurlijk in goede conditie verkerend. Heeft u een smaakvolle platenverzameling die altijd droog is opgeslagen en bent u op zoek naar een LP inkoper? Ik kom graag langs om uw platencollectie te bekijken en te taxeren. De overeengekomen prijs krijgt u meteen contant uitbetaald. Het is daarom handig als u van tevoren weet wat u ongeveer voor uw collectie wilt hebben. Neem gerust contact op via bovenstaand formulier of bel om een afspraak te maken.

  Platencollectie verkopen

  Er is een schat aan muziek op vinyl uitgebracht, in allerlei stijlen en genres. Van klassiek tot hard rock en van jazz tot pop. Voor de LP inkoop van Bart’s Platenzaak ben ik steeds op zoek naar de krenten in de pap. Mooi opgebouwde collecties in genres zoals rock, pop, jazz, folk, wereldmuziek, funk, soul, blues, latin, klassiek, filmmuziek en reggae. Heeft u een soortgelijke smaakvolle muziekcollectie die u van de hand wil doen? Wij betalen hiervoor een goede prijs die bij de waarde van uw platencollectie past. Deze waarde neemt toe naarmate uw platencollectie breder en unieker is. Daarbij moeten zowel de hoes als het vinyl van uw elpees in prima conditie verkeren. Ik kom graag bij u langs om de juiste prijs met u te bepalen. Zijn wij de prijs overeengekomen, dan neem ik uw gehele collectie mee (zodat u niet met een overschot blijft zitten) tegen contante betaling.

  CD en single inkoop

  Naast LP inkoop, kunt u bij mij ook terecht voor cd en single inkoop. Hiervoor geldt als voorwaarde dat de singles in goede conditie verkeren, het liefst met hoes, en cd’s geen krassen of vegen hebben. Cd’s of singles uit onderstaande genres koop ik niet in: licht klassiek (zoals James Last, Mantovani), Nederlandstalig, Duitstalig (schlager), piraten, carnaval, cabaret en kinderliedjes. Voor afspeelapparatuur heb ik wel interesse. Heeft u dus nog een goede draaitafel, versterker of stereotoren (met of zonder boxen) staan? Neem gerust contact op en ik kom bij u langs om uw apparatuur en/of verzameling voor een mooie prijs over te nemen!