Ik koop graag uw LP’s, platen, singles en CD’s !!

Bart’s Platenzaak is altijd op zoek naar Lp’s, Singles en CD’s.

Heeft u nog een verzameling staan, op zolder, liever niet in de kelder :o), of elders in de opslag en ziet het geheel er nog heel netjes uit, dan ben ik zeer geïnteresseerd in uw platenverzameling.

Ik ben altijd blij met platen in de volgende genres:

Rock, krautrock, hard-rock, metal (trashmetal, deathmetal, hardcore), progrock, blues-rock, classic-rock, folkrock, beat, poprock, pop, reggae, jazz, blues, folk, filmmuziek, klassiek, disco, funk, soul, acid-jazz, bop-jazz, free-jazz, jazz-rock, bebop, electronic, progressive, ska, punk, country, grunge, new wave, wereldmuziek, avant-garde, alternative,  singer/songwriter en nederpop.

Ik koop dus veel in, mits de kwaliteit van hoes en vinyl heel netjes is.  Een verzameling waar goed voor is gezorgd. Liever geen grijsgedraaide platen, krassen of kapotte hoezen. Daar zit helaas niemand meer op te wachten, tenzij voor decoratieve doeleinden uiteraard :o)

Wat ik niet inkoop zijn collecties waarbij het zwaartepunt ligt op licht klassiek (enkele voorbeelden: Mantovani, Fischer Coire, Clayderman, James Galway, James Last etc etc. Ook wanneer het zwaartepunt van een klassieke collectie ligt op Opera, dan kan ik dat niet inkopen. Grote Duits of Nederlandstalige collecties (Carnaval, Maywood, Luv, Andre van Duin, Hepi en Hepi, Snip en Snap) koop ik ook niet in evenals kinderliedjes en collecties bestaande uit veelal verzamelalbums of cabaret.

Voor CD’s geldt dat de disc krasloos moet zijn. Ik koop alleen CD’s die zo goed als nieuw zijn. Helaas zijn CD’s met krassen en vegen heel slecht door te verkopen. De hoesjes mogen wat mankementen vertonen, dat is geen probleem. Klassieke CD collecties koop ik in wanneer het zwaartepunt ligt op de merken: Decca, DGG (Deutsche Grammaphone Gesselschaft), Archiv, Philips, Sony, EMI. Geen boxen uit de Kruidvat en andere B-merken (o.a. naxos).

Singletjes zijn ook welkom (in bovengenoemde genres), het liefst met hoes. Ook hiervoor geldt weer enige kwaliteit.
Overvloedig beschreven hoesjes of aan elkaar geplakte exemplaren zijn niet meer verkoopbaar, dus die koop ik ook niet in.

Naast de geluidsdragers ben ik ook altijd geïnteresseerd in uw oude afspeelapparatuur. Draaitafels, Versterkers of hele stereo torens met of zonder boxen, mits goed werkend, koop ik ook graag in.

Wanneer u een afspraak wilt maken, dan kunt het contact formulier invullen of mij bellen. U krijgt altijd antwoord en meestal heel snel! Ik kom dan graag naar u toe en taxeer uw verzameling en/of apparatuur. Het maakt niet uit of u in Groningen of Maastricht woont, want ik rijd door het hele land.

U krijgt uiteraard contant uitbetaald en ik neem de gehele collectie mee, zodat u niet met de onverkoopbare exemplaren blijft zitten. Wel zo netjes.

Wie weet tot ziens en met vriendelijke groet,

Bart de Kwaasteniet