LP’s te koop gevraagd

Heeft u nog een verzameling LP’s, singeltjes of cd’s op de zolder liggen die niet wordt gebruikt of waar geen ruimte meer voor is? Zijn ze altijd goed bewaard gebleven en zien de platen en hoezen er nog goed uit? Bart’s Platenzaak neemt uw platencollectie graag van u over. In 1 keer en voor een goede prijs!

LP inkoper in heel Nederland

Als muziekliefhebber en LP inkoper rij ik door heel Nederland. Ik kom graag even bij u langs om uw platencollectie te bekijken en te taxeren op waarde. Ik kijk dan hoe het staat met de conditie van de platen en de hoezen, uit welke artiesten en titels uw collectie bestaat en hoeveel ‘pareltjes’ er tussen zitten. Naast langspeelplaten op vinyl, ben ik ook geïnteresseerd in cd’s, vinyl singles en afspeelapparatuur. Komen we tot overeenstemming over de prijs, betaal ik het afgesproken bedrag direct contant aan u uit!

 

LP’s te koop gevraagd! Maar ook interesse in cd’s, vinyl singles en afspeelapparatuur zoals draaitafels, stereo’s en versterkers.

Lp’s te koop gevraagd!

Ik heb interesse in veel soorten muziekcollecties op tweedehands vinyl. Denk aan alle soorten rock, reggae, pop, electronic, new wave, punk, soul, funk en meer… De genres waar het hart van muziekliefhebbers sneller gaat kloppen! Voor een dergelijke muziekcollectie op vinyl in goede conditie geef ik graag een goede prijs.

Afspraak maken

Een afspraak maken is gemakkelijk. Via het LP Inkoop formulier kunt u uw gegevens aan mij doorgeven waarna ik contact met u op zal nemen. Uiteraard kunt u mij ook bellen of mailen.

Dus mocht u een LP collectie te koop willen aanbieden… dan hoop ik van u te horen.

Graag tot ziens!