LP’s, Singles en CD’s te koop gevraagd

Bart’s Platenzaak is voortdurend op zoek naar platen en cd collecties.

Het liefst koop ik grotere collecties. Ik koop dan ook altijd de gehele collectie, zodat u niet met het onverkoopbare gedeelte blijft zitten.

Ik koop eigenlijk bijna alle platen in, maar er zijn een aantal genres die erg moeilijk meer te verkopen zijn. Licht klassiek (mantovani, james last, clayderman etc etc), kinderliedjes, kerkliederen en/of geestelijke muziek en het Duitstalige levenslied en alpenliedjes, zijn heel moeilijk te verkopen, dus die genres koop ik niet in.

De elpees en singles die ik wel graag inkoop zijn van de genres:

Pop, rock, blues, jazz, klassiek (viool, cello, piano etc), hardrock, metal, folkrock, folk, reggae, electro, disco, funk, soul, beat, garage rock, symphonische rock, grunge, new wave, avant-garde, progrock, psychrock, speedmetal, deathmetal, thrashmetal, hardcore, hiphop, rap, wereldmuziek, house, acid, country, bluesrock, bluegrass, jazzrock, free-jazz, industrial en punk. Vast nog een paar vergeten, maar dan heb je een idee.

Ik betaal goede prijzen voor mooie collecties. Hoe beter de staat van het vinyl en de hoes, hoe hoger de vergoeding zal zijn. Collecties met het zwaartepunt op een van bovenstaande genres koop ik altijd in. Dit geldt ook voor de cd’s.

Afstanden zijn geen bezwaar. Ik kom graag en vrijblijvend bij u langs.

Heeft u nog een mooi en goed bewaarde collectie lp’s, langspeelplaten, elpees, singles en/of cd’s, neem dan contact met mij op. Dat kan via deze site. Op verschillende plekken vindt u een contactformulier of een linkje er heen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met mij opnemen via bartdekwaasteniet@hetnet.nl of telefoon 06-14974632